Genom att göra en beställning i noxyleggings.se-butiken bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat följande policy.

Vi är stolta över att kunna erbjuda fri frakt över hela världen.
Spårning och säker utcheckning tillhandahålls för alla beställningar.

Behandlingstid:
Att göra affärer i en COVID-värld har minst sagt visat sig vara en utmaning. Ändå arbetar vi hårt för att leverera den bästa produktupplevelsen samtidigt som vi fortsätter att utöva de säkraste försiktighetsåtgärderna och prioritera hälsan och välbefinnandet för varje enskild person här på NOXY, från vårt kontor till vårt lager och distribution.

För närvarande kan det ta upp till 1-3 dagar innan din beställning behandlas och ditt paket skickas ut. Vi gör vårt bästa för att bearbeta och skicka alla beställningar så snart som möjligt. De flesta beställningar behandlas inom 48 timmar.


Leveranstid:

Vi gör allt för att få så snabb frakt som möjligt men pga Covid-19 är vår leveranstid just nu mellan 3-7 arbetsdagar*.
* Lokala helgdagar i ursprungsländer som kan orsaka förseningar vid leverans betraktas inte som arbetsdagar.

Skulle det vara så att du inte mottagit den beställning inom 20 arbetsdagar ber vi dig vänligen att kontakta oss på kontakt@noxyleggings.se så ser vi till att lösa det så snart som möjligt!

Vi vill hålla våra produkter så tillgängligt till våra kunder som möjligt, för att kunna ha de låga priser vi har måste vi därför hålla nere våra kostnader. Det bästa sättet att göra detta på var att skicka ut produkterna direkt från vårat lager i Kina istället för att frakta dem till Sverige för att ha ytterligare ett lager och personal här. Därmed skickas alla varor vi säljer från Kina och importeras till Sverige.

Spåra din beställning:

Alla beställningar inkluderar spårningsinformation som normalt skickas via e-post inom 48 timmar efter att beställningen har skickats.
Du kan också spåra din beställning med ditt spårningsnummer här.

 


Förlorat / stulet paket:

Om beställningen inte når sin destination och försenas på ett lokalt postkontor, är kunderna ansvariga för att kontakta transportören innan de får en omlastning \ återbetalning.
Om du har angett fel leveransinformation är du inte berättigad till omlastning eller återbetalning.

Min beställning har inte kommit:


Om du inte har fått din beställning inom 30 arbetsdagar är din beställning berättigad till återbetalning eller gratis omlastning.
Vänligen kontakta oss på: kontakt@noxyleggings.se